De zomer komt er weer aan! Met warme temperaturen en zonnige dagen kunnen we onszelf weer opmaken voor mooie maanden, waar we volop kunnen genieten van het mooie weer. Zo kunnen we er op uit naar het strand of naar het bos, maar biedt de tuin natuurlijk ook een juiste uitkomst. In de tuin kun je relaxen, bijkomen, maar is de tuin ook geschikt om hier heerlijk te dineren. Tijdens het dineren kun je nog heerlijk genieten van het zomerse weer, waardoor dit een zeer mooie uitkomst is voor alle liefhebbers van de zomer. In dit blog geven we jegraag een aantal tips voor de aankomende zomer, zodat jij je tuin nog leuker, gezelliger én handiger zult indelen voor het zomerseizoen!

Een typische stoel voor in de zomer, de regisseursstoel!

Nu verheugen we ons natuurlijk allemaal op de zonnige dagen met warme temperaturen, maar is het wel van belang dat de tuin hiervoor zomerklaar is. Zo is de lente een mooi seizoen om de tuin eens flink op te fleuren, met leuke planten en kleine boompjes. In de lente- en het zomerseizoen staan deze planten volop in bloei, waarna je de tuinstoelen tevoorschijn kunt halen en volop kunt genieten in de tuin.

Wanneer je nu op zoek bent naar een unieke en leuke stoel voor in de tuin, zou je eens kunnen kijken naar een regisseursstoel. Een regisseursstoel is de ideale stoel waarin je kunt genieten van het prachtige zonnetje, een heerlijke kop thee en een magazine erbij. De simpele stoel beschikt over een unieke uitstraling en is deze erg compact, waardoor het een ideale stoel is voor binnen, of voor buiten in de tuin of op het balkon. De stof is te verkrijgen in verschillende materialen en kun je kiezen uit verschillende soorten kleuren. De stof is afneembaar, maar kan het ook geen kwaad wanneer je deze wast in de wasmachine!

De regisseursstoel is erg compact, waardoor je de stoel net zo makkelijk tevoorschijn haalt als dat je hem weglegt. Je beschikt binnen no-time over een extra stoel wanneer je onverwachts extra gasten ontvangt, of kies je eens voor een andere stoel dan de gebruikelijke stoel bij een loungeset!

Kies voor een tafelkleed op maat!

Naast dat ger belangrijk is om te beschikken over een juiste tuinstoel en andere tuinmeubelen voor het aankomende zomerseizoen, is de tuin op nog meer plekken op te fleuren. Een tafelkleed op de tuintafel is bijvoorbeeld zo’n uniek element, die uiteindelijk zal zorgen voor een uniek sfeer en de finishing touch zal zijn van de zomerse look. Voor iedere tafel is er een juist tafelkleed te verkrijgen, aangezien je een tafelkleed op maat kunt laten maken. Je kiest zelf de stof en de kleuren uit, waarna je het op maat gemaakte tafelkleed gemakkelijk kunt bestellen. Binnen enkele dagen wordt het tafelkleed op maat bij je geleverd, waarna je hier direct plezier van zult hebben!