CreaMatics

Trainen en faciliteren met focus op visueel denken. Dat zijn de kerncompetenties van CreaMatics. Hans Terhurne startte met CreaMatics in 2000 – naast een mooie baan als change manager. In 2007 werd de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap.

De belangrijkste ingredienten zijn:

 • Dialoog
  Een goed gesprek om met elkaar verder te komen. Individueel – ook in de vorm van personal coaching – en/of in groepen, bijvoorbeel in een World Café opstelling.
 • Visual Mapping
  Weet je dat een beeld door onze hersenen 60.000 keer sneler wordt verwerkt dan lineaire tekst? Met elkaar een gezamenlijk beeld creëeren van de situatie leidt tot verbondenheid en commitment. De vorm hangt af van de thematiek. Voor processen past process mapping en aan het begin van een project mind mapping, voor het nemen van beslissingen kan gebruik gemaakt worden van decision mapping en voor een dialoog dialogue mapping.
 • Creativiteit
  De oplossingen van gisteren passen steeds minder bij de uitdagingen van vandaag, reden om o.a. met brainstormsessies nieuwe wegen te vinden.
 • ‘Bye bye consultant’
  Gebruik maken van de kennis en ervaring binnen de organisatie betekent dat de consultant op enig moment buiten de deur kan blijven. Van belang zijn commitment van het management, tijd en ruimte voor de betrokken medewerkers en een goede facilitator – CreaMatics.

CreaMaticsIngredientsNL